Филмови

Кратко Време

На детективот Барт Симпсон во Сиетл по грешка му кажуваат дека има уште две недели живот.

Вторник, 26.03.2013 во 23:55

Кратко Време (Short time)

На детективот Барт Симпсон во Сиетл по грешка му кажуваат дека има уште две недели живот. 

Тој открива дека неговото семејство ќе нема право на пензиски фонд во случај на природна смрт. 

Затоа тој се повеќе ризикува на работа, со надеж дека ќе го убијат.

Режија: Грег Чемпион
Улоги: Дабни Колман, Мат Фруер, Тери Гар