Филмови

Пила 3Д

Како една смртоносна битка беснее, така една група преживеани се собира за да побара поддршка од еден гуру и другарот Боби, чии мрачни тајни отвараат нов бран на терор.

Сабота, 23.03.2013 во 22:50

Пила 3Д (Saw 3d) - ПРЕМИЕРА

Како една смртоносна битка беснее, така една група преживеани се собира за да побара поддршка од еден гуру и другарот Боби, чии мрачни тајни отвараат нов бран на терор.

Режија: Кевин Гретерт
Улоги: Тобин Бел, Костас Мандилор, Бетси Расел и други.