Филмови

Напад од ајкули во Малибу

Како последица на подводен земјотрес настанува цунами што го удира Малибу. Брановите носат големи ајкули со праисториски изглед на површина.

Сабота, 23.03.2013 во 20:00

Напад од ајкули во Малибу (Malibu Shark Attack) - премиера

Како последица на подводен земјотрес настанува цунами што го удира Малибу. Брановите носат големи ајкули со праисториски изглед на површина. 

Иако плажата е евакуирана пред да удрат големите бранови, една група спасувачи и една екипа градежни работници се заробени во високата вода и  соочени со ајкулите се борат да дојдат до копно.

Режија: Дејвид Листер
Улоги: Рене Бовин, Реми Бродвеј, Џоел А. Бурнс и др.
 

филм

Од: Мрија

Време: 19.08.2013 19:44:44

Коментар: ФИЛМОТ Е ЗАКОН