Филмови

Хари Браун

Еден постар поранешен војник и вдовец сака да го одмазди убиството на својот пријател откако тој е убиен од страна на улични банди составени од малолетници...

Петок, 22.03.1013, во 23:20 ч.

Хари Браун (Harry Brown)

Еден постар поранешен војник и вдовец сака да го одмазди убиството на својот пријател откако тој е убиен од страна на улични банди составени од малолетници...

Филмот е прогласен за филм на годината во Велика Британија во 2009 година. 

Режија: Даниел Барбер
Главни улоги: Мајкл Кејн, Емили Мортимер и Дејвид Бредли.