Филмови

Киното Фламинго

Хуберт Ли отвора кино преку пат на погребно претпријатие и ги вознемирува со неговите невкусни промоции.

Недела, 17.03.2013 во 00:30

Киното Фламинго (Flamingo Rising)

Хуберт Ли отвора кино преку пат на погребно претпријатие и ги вознемирува со неговите невкусни промоции. 

Тоа предизвикува отпор кај соседите и несогласувањата почнуваат.

Режија: Марта Кулиџ
Улоги: Вилијам Хурт, Елизабет Мекговерн