Филмови

Опасен човек

Неколку часа по ослободувањето, ќе биде сведок на убиство на полицаец од страна на кинески мафијаши, во чијашто кола ќе најде торба со пари и една киднапирана девојка.

Сабота, 16.03.2013 во 20:00 ч.

Опасен човек (A Dangerous Man)

Откако ќе одлежи шест години за злосторство што не го извршил, Шејн Дениелс е ослободен од затвор и добива 300 000 долари како извинување од државата. 

Неколку часа по ослободувањето, ќе биде сведок на убиство на полицаец од страна на кинески мафијаши, во чијашто кола ќе најде торба со пари и една киднапирана девојка.

Режија: Кеони Ваксман
Улоги: Стивен Сигал, Виталиј Кравченко