Филмови

Патување на југ

Хенри Мун е гонет поради извршени грабежи од страна на потера во момент кога тој ја минува границата кон Мексико. Тој открива дека секоја немажена жена или вдовица може да го спаси од бесилка ако се омажи за него.

Вторник, 12.03.2013 во 00:10

Патување На Југ (Goin’ South)

Хенри Мун е гонет поради извршени грабежи од страна на потера во момент кога тој ја минува границата кон Мексико. 

Тој открива дека секоја немажена жена или вдовица може да го спаси од бесилка ако се омажи за него. 

На Џулија Тејт и треба маж кој ќе и помогне за работа во рудникот во кој верува дека се крие злато.

Режија: Џек Николсон
Улоги: Џек Николсон, Мери Стенбурген