Филмови

Сјај

Филмот е вистинска приказна за австралискиот пијанист Дејвид Хелфгот, којшто по несреќното детство заминува преку морето за да студира.

Понеделник, 11.03.2013 во 23:20 ч.

Сјај (Shine)

Филмот е вистинска приказна за австралискиот пијанист Дејвид Хелфгот, којшто по несреќното детство заминува преку морето за да студира. 

По некое време, откако ќе закрепне од нервниот слом, се враќа во Австралија, каде што повторно почнува да свири по баровите и по концертните сали. 

Режија: Скот Хикс
Улоги:Џефри Раш, Џастин Брејн