Филмови

Весело чистење

За да ја покачи школарината да го испрати својот син во приватно училиште, една мајка почнува невообичаен бизнис, расчистување на местото на злосторството, со нејзината несигурна сестра.

Сабота, 09.03.2013 во 20:00 часот

Весело чистење (Sunshine cleaning) - ПРЕМИЕРА

За да ја покачи школарината да го испрати својот син во приватно училиште, една мајка почнува невообичаен бизнис, расчистување на местото на злосторството, со нејзината несигурна сестра.

Режија: Кристин Џефс
Улоги: Еми Адамс, Емили Блант, Ален Аркин и други.