Филмови

Матине

Просечен филмски режисер и продуцент ќе направи кич хорор филм за време на кубанската ракетна криза.

Петок, 08.03.2013 во 23.10 ч. 

Матине (Matinee)

Просечен филмски режисер и продуцент ќе направи кич хорор филм за време на кубанската ракетна криза. 

Режисер: Џо Данти
Играат: Џон Гудман, Кети Моријарти, Сајмон Фентон