Филмови

Повампирена – Ловец на крв

Натприроден трилер во кој женска репортерка се буди во мртовечница и дознава дека е член на немртвите.

Вторник 05.03.2013, во 23:55

Повампирена – Ловец на крв (Rise – Blood hunter)

Натприроден трилер во кој женска репортерка се буди во мртовечница и дознава дека е член на немртвите. 

Се заколнува на одмазда против сектата која и го сторила тоа и ги лови сите. ж

Режија: Себастијан Гутиерез
Улоги. Луси Лу, Карла Гуџино, Мајкл Чиклис