Филмови

Танцувајки во „Сината Игуана“

Приказна за група стриптизерки кои освен своите тела, ги соголуваат и своите најинтимни соништа, секоја на свој начин.

Понеделник 04.03.2013, во 23:10 часот

Танцувајки во „Сината Игуана“ (Dancing at the Blue Iguana)

Приказна за група стриптизерки кои освен своите тела, ги соголуваат и своите најинтимни соништа, секоја на свој начин. 

Животот изгледа гламурозно, но само додека се на сцената, сe друго е гола борба за опстанок.

Режија: Мајкл Радфорд
Улоги: Шарлот, Ајана, Дерил Хана, Кристин Бауер