Филмови

Убиј ме повторно

Феј и нејзиното момче Винс ограбуваат пари од колектори од мафијата. Винс мислел дека ќе бидат помалку, но пленот е 800.000 долари.

Недела 03.03.2013 во 00:15 часот

Убиј ме повторно (Kill Me Again)

Феј и нејзиното момче Винс ограбуваат пари од колектори од мафијата. Винс мислел дека ќе бидат помалку, но пленот е 800.000 долари. 

Тој сака да се скријат и да избегат од државата, но Феј сака да оди во Вегас. Таа го удира и му бега со парите. 

Потоа најмува млад приватен детектив од кој бара да ја лажира нејзината смрт.

Режија: Џон Дал 
Улоги: Вал Килмер, Џоан Вели, Мајкл Медсен