Филмови

Патот 9

За време на една рутинска контрола на напуштениот пат 9, двајца полицајци од еден мал град откриваат напуштено возило со повеќе од 1 милион долари, многу дрога и неколку мртви тела... Во околината нема ниту еден сведок...

Сабота, 02.03.2013 во 22:50 часот

Патот 9 (Route 9)

За време на една рутинска контрола на напуштениот пат 9, двајца полицајци од еден мал град откриваат напуштено возило со повеќе од 1 милион долари, многу дрога и неколку мртви тела.

Во околината нема ниту еден сведок и неможејки да му оддолеат на искушението, полицајците го земаат пленот и во тој момент се впуштаат во неволја заради која ќе зажалат.

Против се води истрага, а ги бараат и сопствениците на парите и дрогата...


Режија: Дејвид Меккеј
Играат: Кајл Меклаклан, Питер Којот, Ејми Локејн, Вејд вилијамс, Мигуел Сандовал