Филмови

Приказната на Лилијан

40 години, Лилијан Сингер била затворена во лудница од страна на својот татко.

Четврток, 28.02.2013 во 23:55 ч.

Приказната на Лилијан (Lilian’s Story)

40 години, Лилијан Сингер била затворена во лудница од страна на својот татко. Нејзината тетка и брат на крајот ја спасуваат. 

Таа почнува да ги осознава нештата околу неа. 

Како што го истражува Сиднеј и луѓето кои живеат и работат околу неа, гледа дека има и други луѓе како неа кои бараат љубов.

Режија: Џерзи Домарацки
Улоги: Тони Колет, Рут Кракнел, Бери Ото