Серии

Бесни кучиња

„Бесни кучиња“ е типична британска црна комедија и психолошки трилер е една од најдобрите телевизиски серии како креација на Крис Кол.

Сабота, 15:50 часот (реприза во вторник во 23:10)

„Бесни кучиња“ е типична британска црна комедија и психолошки трилер е една од најдобрите телевизиски серии како креација на Крис Кол.

Серијата ги следи приказните на четворицата долгогодишни пријатели кои одат да го прослават заминувањњето во пензија на нивниот петти другар Алво. 

Кога ќе пристигнат во Мајорка, сите тие стануваат дел од еден фарсичен заплет исполнет со криминал и полициска корупција откако нивниот пријател Алво ќе биде убиен.

Серијата во која главни актери се најпознатите британски глумци во овој момент (Џон Симс, Марко Ворен, Макс Бисли и Филип Гленистер со Бен Чаплин и Мариа Бото како дополнување на екипата).

Серијата доживеа голем успех и гледаност и ги „исплати“ потрошените 4 милиони долари и 44 дена снимање.

Во прилог погледнете го трејлерот што за серијата го режираше големиот светски фотограф Дејвод Лашапел.
 

Нова серија

Од: Петар

Време: 05.05.2013 16:35:50

Коментар: Давајте уште една колумбиска серија освен Првата дама

Од: Давид

Време: 07.03.2013 23:38:36

Коментар: Колку епизоди има серијата?