Филмови

Бакни или Уби

По една неуспешна измама, вљубените Ники и Ал бегаат по австралиската пустелија додека зад нивните петици се полицијата и непријателот Зипер Дојл.

Вторники, 26.02.2013, во 23:55

Бакни или Убиј (Kiss or Kill)

По една неуспешна измама, вљубените Ники и Ал бегаат по австралиската пустелија додека зад нивните петици се полицијата и непријателот Зипер Дојл.

Режија: Бил Бенет
Улоги: Франсес О’Конор, Мет Деј