Филмови

Стоун

Откако ќе одлежи осум години во затвор за подметнување пожар, Џералд Крисон заедно со неговата сопруга ќе се обиде да го убеди службеникот за условно Џек Мејбри да издејствува условна казна за него.

Сабота, 23.02.2013, во 22:50 часот

Стоун (Stone)

Откако ќе одлежи осум години во затвор за подметнување пожар, Џералд Крисон заедно со неговата сопруга ќе се обиде да го убеди службеникот за условно Џек Мејбри да издејствува условна казна за него. 

Но нивните обиди да влијаат на одлуката на службеникот оставаат длабоки последици како врз него, така и врз Џек. 

Режија: Џон Кјуран
Улоги: Роберт де Ниро, Мила Јововиќ, Едвард Нортон