Алфа ТВ продукција

Пустолов

Една од најубавите продукции за деца на овие простори. Вратоломиите на пустоловот, пренесени со вратоломните раскажувања во едно од најубавите телевизиски изданија на Јовица Михајловски

Една од најубавите продукции за деца на овие простори. Вратоломиите на пустоловот, пренесени со вратоломните раскажувања во едно од најубавите телевизиски изданија на Јовица Михајловски 

Серијалот "Пустолов" е снимен по сценарио на Владимир Андриќ, еден од најдобрите писатели во Европа.