Информативна

Седмица

„Сиже“ на случувањата во изминатите 7 дена со Коле Чашуле, главен и одговорен уредник на Информативната редакција во Алфа ТВ.

Недела, 18:00 часот

„Седмица“ како седум дена, една недела. Емисијата што ќе се емитува еднаш неделно.

Секоја недела „сиже“ на случувањата во изминатите 7 дена со Коле Чашуле, главен и одговорен уредник на Информативната редакција во Алфа ТВ.