Документарна

Елитни воздушни сили

Херои. Нивните мисии. Специјални тренинзи за да се трансформираат обичните луѓе и жени во членови на Елитните единици на американските воздушни сили.

Четврток, 14.02.2013 во 20:50 часот.

Херои. Нивните мисии. Специјални тренинзи за да се трансформираат обичните луѓе и жени во членови на Елитните единици на американските воздушни сили.

Подгответе се за највозбудливите воени мисии снимени со документарен јазик кој ве става во средиштето на најжестоките воени операции.

За своите искуства зборуваат мажи и жени кои преживеале нешто за кој никој не верува дека може да се преживее благодарение на нивните лични вештини и способности.