Забавна

Наскоро! Втора сезона на квизот на знаење „Арена“

Наскоро! Нова сезона на квизот „Арена“. Ве предизвикуваме да го ставите на тест вашето знаење...

Наскоро!

Наскоро! Нова сезона на квизот „Арена“

Ве предизвикуваме да го ставите на тест вашето знаење...

Во студиото создадено по светски стандарди...

Нови игри, нови предизвици...

Четворица избрани натпреварувачи...

Натпреварувајте се за вредни награди...

 

Наскоро... Започнува втората сезона на квизот кој ја освои публиката

"Арена", сезона 2... Само на Алфа... Не пропуштајте!

 

Пријавете се на телефонот 02/2600 373


***

Форматот на квизот е автентичен, оригинален концепт, и претставува успешна интеракција од повеќе вештини како што се знаење, брзина, логично размислување и комуникација.

„Арена“ е забавна за гледачите, за публиката и секако, забавна и за натпреварувачите.