Серии

Судбина

Серијата што освои милиони гледачи во регионот. Серијата од која ќе затреперат и вашите срца и ќе ги насолзат вашите очи. Една тажна судбина...

Од понеделник до петок, во 18:15 часот.

Тие се два спротивни света. Како оган и вода. Нивните срца се доближуваат, но остануваат далеку еден од друг како земјата и небото. 

Зошто овие две срца не се припаднат едно на друго?


Но, на една полна месечина, љубовта ќе засјае со полна силина и ќе ги помилува нивните срца и нивните усни. 

Како најубава песна за љубовта која никогаш досега не сте ја слушнале.


Серијата што освои милиони гледачи во регионот. Серијата од која ќе затреперат и вашите срца и ќе ги насолзат вашите очи.

Една тажна судбина...

„Судбина“, на Алфа ТВ.