Филмови

Филмска новогодишна 2016 програма

Многу филмови, многу акција, драма, љубовни и други филмски приказни... Еднсотавно, филмска новогодишна 2016...

Од богатата и разнолична празнична филмска програма, издвојуваме:

„Убиј го Ирецот“, (Kill the Irishman) со Вал Килмер. Акција, биографија, криминал... 


„Возило 19“ (Vehicle 19), со Пол Вокер. Акција, трилер...


„Револвер“ (Gun), со Вал Килмер и 50 Сент. Акција, криминал, трилер...

 
„Бегство“ (Cat run), со Бранко Ѓуриќ. Акција, комедија...


„Ред“ (RED), со Брајан Кокс. Драма, трилер...


(Бетовен), со Ед Харис. Биографија, драма, музика...

_________________________________________________________________________


За првиот новогодишен филмски викенд:

„Ловец“ (The Hunter) со Вилем Дефо. Авантура, драма, трилер...

 
„Замислен боксер“ (Shadowboxer) со Куба Гудинг Јуниор и Хелен Мирен. Акција, криминал...


„Утре кога започна војната“ (Tomorrow when the war began), со Кејтлин Стејси. Акција, авантура, драма...


Кодер (The Numbers station) со Џон Кузак. Акција, трилер...