Филмови

Мајка и дете

Три исклучителни жени се во центарот на оваа филмска драма

Недела, на 20.09.2015, во 23:30 часот.

Три исклучителни жени се во центарот на оваа филмска драма. Една педесетгодишна жена, нејзината ќерка која била дадена на усцојување пред 35 години и една афроамериканка која и самата бара да посвои дете...

Режија: Родриго Гарсија
Улоги: Ноеми Вотс, Анет Бенинг, Кери Вашингтон, Семјуел Л. Џексон