Филмови

Граница

Новиот крал на дрогата во Тихуана е на мета на еден платен убиец...

Сабота, 19.09.2015, во 23:20 часот.

Новиот крал на дрогата во Тихуана е на мета на еден платен убиец. Каква улогата на полицијата во оваа драматична крими приказна...

Режија: Џејмс Котен
Улоги: Реј Лиота, Енди Гарсија, Есаи Моралес