Контактна

Алфа ординација

Контактна емисија посветена на здравјето и на здравиот живот.

Секој работен ден,  во 11:50 часот.

Ја  отвораме  Алфа ординација. Емисија која има за цел да информира и едуцира  широк  аудиториум  и поттикне на грижа за здравјето , неговото одржување  и унапредување, како и да помогне на оние кои имаат здравствени проблеми.

Заштитен знак на Алфа ординација е корисна и точна информација, затоа наши соговорници ќе бидат  најголемите стручни лица од областа на здравството, на кои ќе можете да им ги поставите вашите прашања.

Нашиот тим  ќе известува за сите актуелни случувања од областа на медицината  и здравството.

Повелете  во нашата  Алфа ординација, секој работен ден  во 12.30

 

алфа ординација

Од: верица пановска

Време: 01.10.2015 18:23:16

Коментар: Би ве замолила да ми кажете дали и кога има репризно издание од емисијата алфа ординација ,би сакала да ја гледам емисијата посветена на тироидната жлезда .Благодарам :)