Филмови

Во филм

Две недели во животот на еден од најдобрите холивудски продуценти кој има сериозни проблеми за да го заврши својот најнов филм...

Недела, 13.09.2015, во 23:30.

Две недели во животот на еден од најдобрите холивудски продуценти кој има сериозни проблеми за да го заврши својот најнов филм...

Режија: Бери Левинсон
Улоги: Роберт Де ниро, Џон Тортуро, Стенли Тучи, Шон Пен, Брус Вилис