Филмови

Гордоста на ветераните

Еден поранеше американски војник се враќа во својот роден град кој во меѓувреме е преплавем со криминал и корупција.

Сабота, 12.09.2015, во 23:20 часот.

Еден поранеше американски војник се враќа во својот роден град кој во меѓувреме е преплавем со криминал и корупција. Почнува големото чистење...

Режија: Кевин Бреј
Улоги: Двејн Џонсон, Ешли Скот, Џони Ноксвил