Забавна

Чаша Љубов

„Чаша љубов„ е забавно-музичко шоу. Дејствието на шоуто се одвива во кафеана каде што има постојани гости, музика и водителка која воедно е и пејачка

Сабота, 16:00 часот

„Чаша љубов„ е забавно-музичко шоу. Дејствието на шоуто се одвива во кафеана каде што има постојани гости, музика и водителка која воедно е и пејачка. Тука е и газдата со своето семејство.... 

Во кафеаната се случуваат настани од секаков карактер. 


Сите тие се дел од забавата која во шоуто ја сочинуваат музиката и скечевите во кои учествуваат сите домаќини и гости.