Филмови

Смешни пари

Хенри Перкинс е обичен сметководител кој случајно ја заменува актовката со друг човек и дознава дека внатре има пет милиони долари. Хенри и’ кажува на жена му, но таа не ја прима таа вест со воодушевување како Хенри.

Петок, 15.02.2013 во 23:10

Смешни пари (Funny money) - премиера

Хенри Перкинс е обичен сметководител кој случајно ја заменува актовката со друг човек и дознава дека внатре има пет милиони долари. Хенри и’ кажува на жена му, но таа не ја прима таа вест со воодушевување како Хенри.

Набрзо некој ќе дојде да ги побара милионите долари.

Режија: Лесли Гриф
Улоги: Чеви Чејс, Пенелопи Ен Милер, Арманд Асанте