Филмови

Ме убиваш

Додека се лечи од алкохолизам на западниот брег, платениот убиец и пијаница се спријателува со една девојка која може да му биде од полза...

Недела, 06.09.2015, во 23:30 часот

Додека се лечи од алкохолизам на западниот брег, платениот убиец и пијаница се спријателува со една девојка која може да му биде од полза кога ќе треба да се врати во Бафало за да ги расчисти старите сметки...

Режија: Џон Дал
Улоги: Бен Кингсли, Теа Леони, Лук Вилсон