Филмови

Големиот војник

Еден искусен војник ќе киднапира еден генерал на непријателската војска и ќе тргне на долго патување за да си ја добие наградата...

Сабота, 05.09.2015, во 23:20 часот

Еден искусен војник ќе киднапира еден генерал на непријателската војска и ќе тргне на долго патување за да си ја добие наградата...

Режија: Шенг Динг
Улоги: Џеки Чен, Лихум Ванг, Сунгјун Јо