Филмови

Добитна комбинација

Слевин ќе се најде на линијата на огнот меѓу двајцата најголеми криминалци во градот откако сосема случајно неговиот идентитет ќе биде заменет со некој друг.

30.08.2015, недела, во 23:30 часот

Слевин ќе се најде на линијата на огнот меѓу двајцата најголеми криминалци во градот откако сосема случајно неговиот идентитет ќе биде заменет со некој друг.

Слевин се чувствува како прогонет плен кој ќе настрада или од платениот убиец Гудкет, или од детективот Бриковски.

Тој мора да направи план наместо да биде жртва, да им подготви стапица на своите непријатели, пред тие да стигнат до него...

Режија: Пол МекГиген
Улоги: Џош Хартнет, Морган Фримен, Бен Кингсли, Луси Лју, Стенли Тучи, Брус Вилис...