Филмови

Без ограничување

Со помош на една мистериозна пилула која им помага на корисниците да користат 100 проценти од својот ум, еден просечен посател преку ноќ станува финансиски махер и новопечен милионер...

Недела, во 23:30 часот

Со помош на една мистериозна пилула која им помага на корисниците да користат 100 проценти од својот ум, еден просечен посател преку ноќ станува финансиски махер и новопечен милионер...

Но, тоа го фрла во еден нов свет полн со опсаности...

Режија: Нил Бургер
Улоги: Бредли Купер, Аби Корниш, Роберт Де Ниро...