Серии

Аманет

Потресна приказна за едно семејство. За една голема семејна драма. Ова е животот. Се впуштаме во него и учиме да пливаме додека живееме. Додека е семејството на брегот знаеме дека сме сигурни и не се плашиме од молњите на животот.

Од понеделник до петок во 19:00 часот

Потресна приказна за едно семејство. За една голема семејна драма.

Ова е животот. Се впуштаме во него и учиме да пливаме додека живееме. Додека е семејството на брегот знаеме дека сме сигурни и не се плашиме од молњите на животот.

Тоа е животната философија на Ешреф кој се грижи за своето семејство... Сите во семејството го сакаат и се грижат за него како што тој се грижи за нив.


Зедно пловат во животот. 

Заедно со своите синови, Ешреф ја наследил продавницата за чевли. Кога Мурат го презеде бизнисот, дојдоа и неволјите... Една ноќ, продавницата, единстевниот бизнис на семејството, од кој со години живееја, ќе изгори во пожар

Се вели дека секој темен облак има и друга, светла страна... Семејството Караханли е ставено на тест. Дали ќе успеат да ја видат светлата страна и излезот од неволјите?


Мурат ќе преземе голема одговорност и ќе се обиде сам да го извлече семејството. Но, тоа е неговата најголема грешка зашто семејството секогаш успевало да се извлече од неволјите и да ги совлада искушенијата само тогаш тога биле заедно. До крај...

Неговиот брат Кенан ќе му се спротивстави и семејството ќе почне да се распаѓа од внатре...


Тогаш Ешреф преземе тешки одлуки зашто патот кон амбисот мора да биде запрен. Тоа не може да се направи без болка...
 

ДОЛИНА НА ВОЛЦИТЕ

Од: ВЕ МОЛАМЛАМ-ПОЗДРАВ

Време: 20.08.2015 17:45:45

Коментар: ЌЕ ИМА ЛИ ШАНСИ ДА СЕ ДАВА ДОЛИНА НА ВОЛЦИТЕ СЕРИЈАЛОТ И СИТЕ ДРУГИ ТУРСКИ АКЦИИ АМА СО СТАРАТА ГАРДА КОЈА ГО СИНХРОНИЗИРАЊЕ ДНЕВНИКОТ НА ФЕРИДЕ +ПЛУС УШТЕ ЕДНА АКТЕРКА КОЈА СИНХРОНИЗИРАШЕ ВО ЏАНАН И ВО СКРШЕНО КРИЛО И ДЕВОЈКАТА КОЈА ЈА САКАВ НЕ ОТУПУВАЈТЕ НОВИ ДАВАЈТЕ ТИЕ СТАРИТЕ АМА НЕ СИТЕ