Филмови

Видовитост

Десетина години по трагичната смрт на својата другарка Андреа, адвокатката Џени го сретнува нејзиниот брат Питер. Џени добива чудни пораки од девојче кое и бара помош.

Вторник, 12.02.2013 во 23:55

Видовитост (Second Sight)

Десетина години по трагичната смрт на својата другарка Андреа, адвокатката Џени го сретнува нејзиниот брат Питер. Џени добива чудни пораки од девојче кое и бара помош.

Сите мислат дека таа добива шизофренични напади и ја сместуваат во болница. Само Питер и верува.

Двајцата тргнуваат во потера по непознат убиец на црвенокоси девојчиња.

Трагата ги води до угледен доктор.

Режија: Алан Хармон
Улоги: Лекса Доиг, Тај Олсон