Филмови

На тајна задача

Обучен припадник на тајната полиција на Велика Британија има задач да пронајде и да елиминира бомбаш-самоубиец и неговата ќелија во цебтарот на Лондон...

 Недела, 17.05.2015, во 23:15 часот

На тајна задача

Обучен припадник на тајната полиција на Велика Британија има задач да пронајде и да елиминира бомбаш-самоубиец и неговата ќелија во цебтарот на Лондон...

Режија: Хади Хаџаиг
Улоги: Шон Бин, Шарлот Ремплинг, Абин Галеа