Филмови

Првомајски филмски премиери: „Боби Дарин: Преку морето“ и „Едисон“

Филмски мајски мињони со Кевин Спејси, Морган Фримен, Џастин Тимберлејк, Кејт Бозворт...

Сабота, 02.05.2015, во 23:45 часот

БОБИ ДАРИН: ПРЕКУ МОРЕТО

Зашеметувачка приказна за пејачот Боби Дарин (Кевин Спејси) кој се прослави заради својата специфична интерпретација на песната "Mack the Knife", како и за неговата љубов со Сандра Ди (Кејт Бозворт).

Режија: Кевин Спејси
Улоги: Кевин Спејси, Кејт Бозворт, Џон Гудман...


Недела, 03.05.2015, во 23:45 часот

Едисон

Кога ќе открие кривични дела на еден корумпиран полицаец, младиот новинар ќе се здружи со неговиот постар, уморен од животот, колега, и двајцата ќе откријат уште повеќе...

Режија: Дејвид Бурк
Улоги: Морган Фримен, Кевин Спејси, Џастин Тимберлејк...