Забавна

На шанк

Шоу со многу забава, хумор и интересни гости. Сабота, 22.30 часотВо сабота, ви чуваме место НА ШАНК. Во 22:30 часот проследете ја емисијата која ќе ве насмее и расположи. НА ШАНК, секогаш може да се потпрете, кога се работи за добра забава.