Филмови

Очите на змејот

Eден ден во градот доаѓа човек со доволно борбени вештини и со доволно високи морални стандарди за да спаси градот...

Недела, 29.03.2015, во 23:30 часот.

Еден мал град е на прагот да биде уништен од нарко дилери и корумпирани полицајци...

За среќа, еден ден во градот доаѓа човек со доволно борбени вештини и со доволно високи морални стандарди за да спаси градот...

Режисер: Џон Хијам
Улоги: Чанг Ли, Жан-Клод Ван Дам, Џони Холмс