Филмови

Внимание: Само во присуство на родители

Филмот е приказна за Сенаторските сослушувања од 1985 година по повод поставувањето на предупредување на музичките албуми кое гласи „Внимание: Само во присуство на родители’’.

Понеделник, 11.02.2013 во 23:10

Внимание: Само во присуство на родители (Warning: Parental Advisory) - Филм

Филмот е приказна за Сенаторските сослушувања од 1985 година по повод поставувањето на предупредување на музичките албуми кое гласи „Внимание: Само во присуство на родители’’.

Ова предупредување било наменето за музички албуми кои во себе содржеле пцости и непримерни зборови.

Но рок музиката нема да биде таква каква што е, ако не понуди свое мислење.

Режија: Марк Вотерс
Улоги: Џејсон Пристли, Мериел Хемингвеј, Ди Снајдер