Филмови

Нуклеарна закана

Еден пензиониран командос на американската специјална единица „Фоки“, ќе освои еден јапонски остров за да спречи лансирање на нуклеарна ракета која треба да ја уништи Америка.

Недела, 08.03.2015, во 23:30 часот.

Еден пензиониран командос на американската специјална единица „Фоки“, ќе освои еден јапонски остров за да спречи лансирање на нуклеарна ракета која треба да ја уништи Америка.

Во борбата против негов поранешен одметнат колега ќе мора да се бори само со ножеви зашто истекувањето на гас се заканува да го дигне во воздух целиот острос со се ракетата...

Режија: Ајзак Флорентин
Улоги: Мајкл Ворт, Карен Ким, Демијан Чапа