Филмови

Маринци

Со помош на група руски војниси, еден американски маринец полковник мора да елиминира руски терорист...

Со помош на група руски војниси, еден американски маринец полковник мора да елиминира руски терорист...

Режија: Марк Ропер
Улоги: Брент Котон, Френк Сало, Лоренс Моносон