Серии

Грабеж на Третиот Рајх

Оваа мини серија на гледачите им нуди ведра авантуристичка приказна зачинета со мангупските шеги и досетки на главните ликови Главоња (Драган Николиќ) и Калауз (Никола Ѓуричко).

„Грабеж на Третиот Рајх“ е комедија работена според вистински настан, на сценарио на Миодраг Андриќ и во режија на Здравко Шотра.

Филмот на гледачите им нуди ведра авантуристичка приказна зачинета со мангупските шеги и досетки на главните ликови Главоња (Драган Николиќ) и Калауз (Никола Ѓуричко).

Префинет хумор, интригантна љубовна приказна и многу оптимизам во кои одлично се снаоѓа и останатата актерска екипа.

На Алфа ТВ ни доаѓа како мини серија во три епизоди.