Филмови

Дванаесет

„Дванаесет“ е криминалистички филм во режија на Џоел Шумахер кој ја раскажува приказната за зависноста од дрога, за насилството и за сексот меѓу тинејџерите од Менхетен...

Недела, 07.12.2014, во 23:45 часот

„Дванаесет“ е криминалистички филм во режија на Џоел Шумахер кој ја раскажува приказната за зависноста од дрога, за насилството и за сексот меѓу тинејџерите од Менхетен...

Режија: Џоел Шумахер
Улоги: Чејс Крафорд, Рори Калкин, Кртис Џексон, Ема Робертс