Филмови

За среќа е потребно тројца

Филска приказна за обидите со помош на љубовта да се побегне од предодреденоста на животот и околностите во кој се одвива..

Сабота, 29 ноември, 23:00 часот

Филска приказна за обидите со помош на љубовта да се побегне од предодреденоста на животот и околностите во кој се одвива...

Сиромаштијата и очајот ќе го натераат со пластичен пиштол играчка да ограби продавница. 

Завршува во затвор, акога  ќе излезе од таму ќе сретне две жени кои ќе ја одредат неговата судбина.

Режија: Рајко Грлиќ
Улоги: Мики Манојловиќ, Мира Фурлан...