Филмови

Лузни на теророт (The Company you Keep)

После долги години криење, еден поранешен припадник на терористичка организација дознава дека неговиот другар е уапсен за грабеж на банка од времето кога заедно биле членови на терористичката организација.

Недела, 30 ноември, 23:45 часот

После долги години криење, еден поранешен припадник на терористичка организација дознава дека неговиот другар е уапсен за грабеж на банка од времето кога заедно биле членови на терористичката организација.

Млад новинар тргнува да ја разотркива приказната на терористичката организација и за нејзините членови и тоа го загрозува неговиот идентитет и неговата иднина...

Режија: Роберт Редфорд
Улоги: Роберт редфорд, Шија ЛеБеф, Џули Кристи, Сузан Сарандон, Ник Нолти...