Филмови

Арбитража

Ричард Гир во една од неговите најдобри улоги, заедно со Сузан Сарандон и Брит Марлинг.

Недела, 16.11.2014, во 23:45.

Роберт Милер е успешен финансиски бизнисмен со убава сопруга и паметна ќерка која се подготвува да го преземе семејниот бизнис.

Во еден момент, финансиските измами што ги правел бизнисот со финансиите се испреплетуваат и со приватните тајни што биле длабоко скриени.

Нивното откривање се заканува да уништи се’ што изградил во животот.

Режија: Николас Јарецки
Улоги: Ричард Гир, Сузан сарандон, Брит Марлинг...