Филмови

Осамен човек

Бен Калман старее, има проблемиб со срцето, неговиот брак е срушен, го загуби богатсвото откако беше фатен како краде од работното место во бизнисот со автомобили... Води љубов со помлади жени, колку помлади толку подобро.

Недела, 02.11.2014 во 23:50 часот

Бен Калман старее, има проблемиб со срцето, неговиот брак е срушен, го загуби богатсвото откако беше фатен како краде од работното место во бизнисот со автомобили...

Води љубов со помлади жени, колку помлади толку подобро.

Неговата последна девојка има само 18 години и нејзиниот татко ќе го замоли да ја испрати до универзитетскиот камп.

Бен го прифаќа тоа зашто во таткото на неговара девојка гледа некој што ќе го извлече од финансиската криза.

Но, како имногу други работи во последно време, и оваа ќе ја уништи...

Режија: Брајан Копелман, Дејвид Левиен
Улоги: Мајкл Даглас, Дени Де Вито, Сузан Сарандон, Мери Луиз Паркер